Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η ενόχληση του Προέδρου.

Εξαιρετικά ενοχλημένος με δημοσίευμα εφημερίδας, που τον εμφανίζει να προσφέρει «χέρι βοηθείας» και «περίεργη στήριξη» στη «μυστική διπλωματία» της κυβέρνησης, δήλωσε ευθέως σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων «τι κάνετε, κ. Πρόεδρε;», ο Κάρολος Παπούλιας απάντησε:


«Αν ήσασταν πιο προσεκτικοί και πολύ σωστοί, θα ήμουν ακόμη καλύτερα» διευκρινίζοντας ότι αναφέρεται σε συγκεκριμένο δημοσίευμα, το οποίο, όπως είπε, τον ενόχλησε «εξαιρετικά».
Σημειώνεται ότι η εφημερίδα «Δημοκρατία», αναφερόμενη στη χθεσινή επισήμανση του προέδρου προς τον πρωθυπουργό ότι ήταν σαφής στο λεξιλόγιο που χρησιμοποίησε στο Ερζερούμ, γράφει ότι η στάση του κ. Παπούλια αποτελεί «προεδρική παραφωνία που συνιστά μείζον θέμα».

       Εμείς από την πλευρά μας θα προσθέσουμε ότι υπάρχουν χιλιάδες ζητήματα στα οποία θα μπορούσε η Προεδρία της Δημοκρατίας να συμβάλλει κάνοντας απλές ανακοινώσεις έστω , (όπως για παράδειγμα το θέμα των πολιτών της Στυλίδας και τόσα άλλα οπου αποδεικνύεται καθημερινά οτι η Κυβέρνηση θεωρεί το Σύνταγμα της Χώρας ...........χαρτί υγείας περίπου), και με αυτό τον τρόπο να επιβάλλει το πολιτικό ήθος αλλά και να δικαιολογήσει τον ρόλο της περιφρούρησης της εφαρμογής του Συντάγματος, όπως το πολίτευμά μας έστω γενικόλογα και κουτσουρεμένα επιβάλλει.
Είναι πια καιρός να ανοίξουν όλα τα βουλωμένα στόματα κ.Πρόεδρε δεν νομίζετε?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου